Szerződéskötés, rendelés leadása

Az AkváriumPlus / KisállatPlus Webáruházban (továbbiakban Áruház) rendelést adhat le minden természetes vagy jogi személy (továbbiakban Ügyfél). Rendeléshez előzetes regisztráció nem szükséges.

Rendelés leadásával az Ügyfél szerződést köt az Áruházzal, egyúttal elfogadja, hogy az Ügyfeleknek szóló tájékoztatásokat elolvasta, és tudomásul vette.  A rendelés leadása nem jelent automatikusan kötelezettséget sem az Ügyfél, sem az Áruház felé.

A szerződéskötés elektronikus úton történik, magyar vagy angol nyelven (az Ügyfél által előzetesen kiválasztott opció szerint). A szerződést (leadott rendelést) az Áruház adminisztrálja, és tárolja. A szerződés tárolása határozatlan ideig történik, azt az Áruház a tárolás ideje alatt bármikor vissza tudja keresni. A szerződés nem utal semmilyen magatartási kódexre.

Rendelés leadása után az Áruház automatikusan e-mailes üzenetet küld a rendelési adatok részletezésével; ez az üzenet csak a rendelés leadásának tényét igazolja, nem jelenti a rendelés Áruház által történő elfogadását. A leadott rendelést az Áruház 1-2 munkanapon belül adminisztrálja, és az Ügyfél által megadott adatok alapján visszaigazolja e-mailes üzenet formájában. Szükség esetén az Áruház további tájékoztató információkat küld az Ügyfél számára, ill. változtatásokat javasol a helyzettől függően.

Az Áruház fenntartja a jogot, hogy szükség esetén ésszerű technikai, vagy más jellegű módosításokat alkalmazzon, akár a rendelés leadása után. A változtatásokról minden esetben egyeztet az Áruház az Ügyféllel, és csak kölcsönös megegyezés után tesz további lépéseket a rendelés teljesítésére.

Felhívások:
- Az Ügyfél szabadon változtathat szállítási és számlázási adatain. Ugyanakkor az Ügyfél felelőssége az adatok pontos kitöltése! A hibásan kitöltött adatok miatt bekövetkező fennakadásokért, hibákért az Áruház nem vállal felelősséget.
- Rendelés leadása után az Ügyfélnek meg kell várnia az Áruház személyre szóló visszaigazolását. Az automatikus rendszerüzenet nem minősül a rendelés Áruház által történő elfogadásának, azt a személyre szóló visszaigazolás erősíti meg.
- Az Ügyfélnek nem szabad elvégeznie semmilyen tranzakciót (pl. előre fizetés, vagy előlegfizetés), amíg az Áruház személyre szólóan nem szólítja fel rá.
- A más úton (pl. e-mailes üzenet formájában) leadott rendelések egyedi megállapodásnak számítanak, így nem vonatkoznak rájuk a fentiekben, ill. más pontokban részletezett Általános feltételek.